Kurs ten jest otwarty - zapisać może się każdy.
Czas trwania - 2 dni - 20 godzin wykładowych
CENA: 590 zł
Program Kursu:
1. Zajęcia teoretyczne
- wygląd i prezencja kelnera
- cechy dobrego kelnera
- kroki obsługi gości
- zasady nakrywania stołów
- metody obsługi (serwis niemiecki, serwis francuski, serwis angielski, serwis rosyjski)
- podstawowe wiadomości o kawach, alkoholach, koktajlach i winach
2. Zajęcia praktyczne
- nakrywanie stołów
- techniki składania serwetek
- technika noszenia talerzy
- technika noszenia tacy
- obsługa gości przy stole (scenki sytuacyjne)
- sprzątanie ze stołu
3. Egzamin teoretyczny i praktyczny
Koszt - 590 zł.
PROMOCJA dla absolwentów!
Zapisując się u nas na drugi kurs otrzymujesz 50 zł zniżki, a na trzeci 100 zł zniżki!
Certyfikat w dwóch językach - polskim i angielskim.
Zapisy przez formularz zgłoszeniowy na stronie www.kurskelnerski.pl
Kurs skierowany jest zarówno do osób początkujących jak i pracujących już kelnerów chcących podnieść kwalifikacje.
W ofercie również szkolenia zamknięte, szkolenia personelu w gastronomii, szkolenia dla szkół oraz kursy indywidualne.